Ulkotulisijat

Etsitkö säänkestävää tulisijaa pihalle tai terassille? Vai mahdollisesti kunnon grillitakkaa? Löydät Takkakeskukselta monipuolisen valikoiman ulkotulisijoja täydelliseen pihatunnelmointiin.

Nauti tulen loimusta ja ruuanlaitosta taivasalla

Ulkotulisija mahdollistaa tulesta nauttimisen sekä ruoanlaiton myös ulkotiloissa. Nämä kestävät tulisijat sopivat mainiosti omakotitalon tai kesämökin pihaan.

Kesä ja grillaus – mikä täydellinen yhdistelmä! Grillitakalla loihdit arkeen ja juhlaan maittavat herkut. Sijoita ulkotulisija terassille, niin saat täydellisen tilan after sauna -nautiskeluun roihuavan tulen lämmössä. Lasitetulla terassilla lämpö pysyy hyvin sisällä eikä sääkään pääse rasittamaan tulisijaa. Esimerkiksi Nodpeissilta, Schiedeliltä ja Jotulilta löytyy mainioita ulkotakkamalleja. Kun käytössäsi on laadukas ulkotulisija, voit polttaa puita turvallisin mielin. Meiltä löytyy myös säänkestäviä ulkotakkoja, jotka toki on hyvä suojata talven tullen.

Oma perhe tai ihana ystäväporukka. Viilenevä kesäilta ja horisonttiin laskeutuva aurinko. Nuotion tuoksu, jonka yli leviää herkullisen grilliruoan aromi. Ehkäpä musiikkia ja yhteislaulua tai mahdollisesti jänniä tarinoita. Tulen äärellä kelpaa viettää vaikka pidempääkin iltaa.