Kiertoilmatakat

Haluatko lämmittää kotisi täsmällisemmin, ilman ennakointia tai aikataulutusta? Haluatko nauttia lämmöstä ja tunnelmasta heti mökille saavuttuasi ilman jatkuvaa puiden lisäilyä? Tai haluatko vain nauttia valloittavasta tulen loimusta pitkän aikaa ilman tuskallista kuumutta? Tällöin kiertoilmatakka on sinulle oikea valinta!

Valikoimastamme löydät Euroopan parhaat kiertoilmatakat ja takkasydämet.

Kiertoilmatakka lämmittää tehokkaasti niin suuria kuin pieniäkin tiloja.

Kiertoilmatakka nimensä mukaisesti kierättää ilmaa takan sydämen ja kuoren välissä. Tämän ansiosta takka alkaa tuottamaan lämpöä erittäin nopeasti tulen sytyttämisestä. Kiertoilmatakalla lämmität tehokkaasti ja tasaisesti suuriakin tiloja, mutta toisaalta kiertoilmatakka on oiva valinta pieniinkin tiloihin. Palamisen nopeutta ja lämmön tuottoa voidaan säädellä erittäin tarkasti, jonka ansiosta kiertoilmatakat sopivat monenlaisiin kohteisiin. Lisäksi laadukas ja nykyaikaisella palotekniikalla varusteltu kiertoilmatakka mahdollistaa suurienkin lasiluukkujen pysymisen puhtaana. Tällöin voit nauttia tulen loimusta ilman jatkuvaa lasien puhdistamista. Kiertoilmatakkojen valikoima on erittäin laaja ja valikoimamme ulottuu pienimmistä metallikuorisista malleista aina suurimpiin kivikuorisiin malleihin. Kiertoilmatakkoja on siis monenlaisia, kuten tyylejä ja käyttäjien tarpeitakin.

Myös pidempään lämmitykseen.

Kun kiertoilmatakkaan valitaan kivikuoret sekä useimpiin malleihin lisävarusteena saatava lämmönvaraus elementti, saadaan lämmön luovutusta jatkettua pitkäänkin tulen sammumisen jälkeen. Tälläiset niin sanotut ”puolivaraavat” kiertoilmatakat ovatkin erittäin suosittuja mökkikäytössä, kun lämpöä tarvitaan pikaisesti mökille saapumisen jälkeen, mutta toisaalta syksyn viiletessä sitä tarvitaan pitkälle aamuyöhön saakka.

Tutustu mallistoon

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Mikäli vakiomallistosta ei löytynyt sinulle sopivaa kiertoilmatakkaa, voimme toteuttaa sellaisen mittatilauksena juuri toiveidesi mukaan. Valitaan vain suunnitelmien pohjalta sopiva takkasydän ja toteutetaan takan kuoret sekä pinta suunnitelmien mukaisesti. Helppoa, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa meille takkaunelmasi. Me hoidamme loput!

Tutustu mittatilauksena toteuttamiimme kiertoilmatakkoihin alta