Palvelumme

Palvelemme Keski-Suomen alueella kaikissa tulisijoihin liittyvissä tarpeissa, myös uutterat asentajamme ovat paikallisia. Hoidamme tulisijan asennuksen, opastamme oikeaoppisessa takan käytössä, puramme vanhan tulisijan pois uuden tieltä ja tarvittaessa voimme myös korjata hormit kuntoon. Meiltä hoituvat lisäksi kaiken näköiset takkaremontit ja tulipesän korjaukset.

Nopeaa palvelua pitkällä kokemuksella

On tärkeä hahmottaa, millainen tulisija on mahdollista asentaa turvallisesti tilaan. Autamme aina sopivan tulisijan valinnassa ja käymme yhdessä läpi mitä seikkoja valinnassa kannattaa ottaa huomioon. Neuvomme lisäksi mielellämme, mitä lupia tarvitset ja tarvittaessa niidenkin hakeminen ja tarvittavat rakennesuunnittelut hoituvat yhteistyökumppaneidemme ansiosta helposti kuntoon. Meiltä siis saat oikeasti kaiken tarvitsemasi tiedon, taidon sekä tuotteet täydellisen takkaprojektin toteutukseen. Meidän työmme ja intohimomme on olla tarkasti perillä alan kehityksestä sekä uusista säädöksistä ja lainsäädännöstä. Opastammekin myös viranomaisia ja rakentajia näissä asioissa.

Ketteränä paikallisena toimijana pystymme reagoimaan hyvinkin nopealla aikataululla asiakkaidemme tarpeisiin. Saat tulisijan mukana aina suomenkieliset ohjeet, ja me opastamme mielellämme uuden tulisijan sytytyksessä ja käytössä. Mikäli haluat, niin tulemme myös paikan päälle yhdessä käymään takan käyttöä lävitse ja tekemään ensimmäiset tulet takkaasi. Näin voit olla varma takan turvallisesta ja oikeaoppisesta käytöstä. Tulisijan hankintaan liittyy paljon pieniä ja teknisiä asioita, jotka on tärkeä huomioida. Me hoidamme kuntoon koko paketin pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Takan asennus

Takkakeskus hoitaa luotettavasti takan asennukset, jälkiasennukset sekä takkaremontit.

Savuhormien kunnostus

Hoidamme savuhormien saneeraukset laadukkaasti ja turvallisesti massauksella tai putkituksella.

Vastuullisuus

Takkakeskuksen tulisijat ovat ympäristöystävällisiä ja palavat puhtaasti. Kaikki tuotteemme tulevat virallisten maahantuojien kautta ja ovat laadukkaita, testattuja sekä CE-merkittyjä. Varmistamme tulisijojen ja savuhormien yhteensopivuuden sekä turvallisuuden ja annamme aina takuun työllemme. Lisäksi kaikki tuotteemme noudattavat ympäristöministeriön asetuksia.