Referenssit

Kiertoilmatakka tilanjakajana

Kiertoilmatakka tilanjakajana, Stûv-takkasydän.
Hormi: musta Permeter Smooth.
Takkadesign: Jyväskylän Takkakeskus/Matti Sirkka
Takan ja hormin pystytys: Pasi Rintala/ Jyväskylän Takkakeskus
Kuvat: Dakota Lavento

Kokonaisuus turvalliseksi

Tähän kohteeseen toteutimme koko takan ja savuhormin vaihtoprosessin. Paikalla olevalle takalle ja savuhormille ei ollut rakennusvaiheessa haettu rakennuslupaa ja lisäksi takassa sekä hormissa oli selkeitä turvallisuusriskejä. Esimerkiksi savuhormin läpiviennit olivat vuotaneet vuosien saatossa. Talon uudet asukkaat ottivatkin meihin yhteyttä toivoen muutosta tilanteeseen.

Asiakkaamme päätyivät Tulikiven Lako kiertoilmatakkaan klassisen tyylikkäällä vuolukivikuorella. Savuhormiksi valikoitui turvallinen ja tyylikäs Schiedel Permeter Smooth teräshormi. Vanha takka ja savuhormi purettiin pois ja uudet turvalliset tuotteet asensimme vankalla ammattitaidolla paikalleen. Lopputuloksena tyylikäs, turvallinen ja ennen kaikkea toimiva kokonaisuus.

Yhteistyökumppanimme kautta myös lupaprosessi hoidettiin ammattitaidolla kuntoon!

Sopivan tulisijan valinta

Mihin käyttöön tulisija tulee?

Mitä ennen kaikkea haluat tulisijaltasi? Haetko tehokasta talon lämmittäjää, valloittavaa tulitunnelmaa, apuria ruuanlaittoon vai ehkäpä modernia design-takkaa? Tulisijan valinnassa kannattaa aina lähteä ensisijaisesta käyttötarkoituksesta.

Mihin tulisija on tulossa?

Mihin ja kuinka suureen tilaan tulisija on tulossa? Haluatko lämmittää nopeasti koko talon vai tulisiko tulisija pieneen takkahuoneeseen? Millaiselle alustalle tulisija sijoitetaan? Nämä tekijät määrittävät, millainen tulisija on mahdollista hankkia.

Tulisijan ulkonäkö?

Miltä näyttää unelmiesi tulisija? Onko se raffia vuolukiveä vai kiiltävää metallia? Onko toiveissasi jykevä koko kodin sydän vai pieni ja siro sisustuselementti? Autamme löytämään sen täydellisen tulisijan, ja pystymme myös muokkaamaan mallia toiveidesi pohjalta.