Savuhormit

Meidän kauttamme saat teräshormit ja harkkohormit edullisesti sekä ammattitaitoisesti.

Savuhormit ja savupiiput turvallisuus edellä

Aloitamme hormikaupat kartoittamalla huolellisesti kohteesi. Huolehdimme aina, että myymämme savuhormi on tulisijaasi sopiva, turvallinen ja rakennusmääräysten mukaan oikein mitoitettu.

Olemme äärimmäisen huolellisia turvallisuustekijöiden kanssa. Kaikki hormimme ovat tehdasvalmisteisia, testattuja ja CE-merkittyjä. Savuhormi, joka ei ole asianmukainen tai on asennettu väärin, on suuri turvallisuusriski. Tämän vuoksi hormikaupoilla kannattaa olla hyvin tarkkana. Oikein asennettuna savuhormimme ovat erittäin turvallisia käyttää.

Takkakeskus on Schiedelin valtuutettu jälleenmyyjä sekä asennusliike.

Savuhormien kunnostus

Teräshormi on kevyt ja nopea vaihtoehto

Teräshormi on kevyt ja tilaa säästävä vaihtoehto. Teräshormin pinta ei kuumene, joten se ei vaadi suuria suojaetäisyyksiä. Hormi on suhteellisen helppo ja nopea myös itse asentaa. Teräshormeja löytyy esimerkiksi valmiiksi valkoisena, mustana, harmaana ja RST:nä eli teräksen värisenä. Ja mikäli näistä ei löydy mieluista, voidaan hormi maalauttaa myös muun väriseksi, jotta saadaan juuri oikeanlainen kokonaisuus. Maalipinnan ansiosta hormi ei vaadi erillistä käsittelyä, vaan on heti asennusvalmis. Kamiinoille löytyy oma kapeampi hormimallinsa, varaaville tulisijoille isompi malli ja lisäksi meiltä löytyy oma teräspiippunsa saunan kiukaalle. Autamme mielellämme oikean ja sopivan kokoisen hormin valinnassa.

Harkkohormilla saat joustavuutta

Harkkohormi on oiva vaihtoehto, mikäli et vielä tiedä, millaisen tulisijan haluat, tai haluat jättää option lisätä tulisija myöhemmin. Hormi lähtee lattiatasosta, johon kytketään tulisija vaikkapa myöhemmin. Harkkohormi on kätevä myös, kun tarvitaan useampia hormikanavia, esimerkiksi takasta ja kiukaasta omansa. Useimmissa varaavissa malleissa harkkohormi voidaan asentaa myös tulisijan päältä.

Hoidamme tarvittaessa kuntoon vanhojen savuhormien saneeraukset!