Tuotteet

Edustamamme merkit

Keski-Suomen kattavin tulisijavalikoima

Meiltä löytyy sinulle juuri sopiva tulisija, olipa toiveissasi sitten kevyt ja siro kiertoilmatakka, hyvin lämpöä varaava vuolukivitakka, klassinen ja moderni takka tai tyylikäs design-takka. Valikoimaamme kuuluvat seuraavat tulisijojen laatumerkit: Tulikivi, Contura, Nordpeis, Jotul, Stuv, Camina ja Schmid. Löydät meiltä lisäksi Schiedel-savuhormit ja -hormisaneeraustarvikkeet sekä takkasydämet ja takkavälineet.

Vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin tuotteistamme ja kerrommepa usein vielä vähän enemmänkin. Valotamme aina yksityiskohtaisesti, mistä kokonaishinta koostuu, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mitä osto- ja asennusprosessiin kuuluu. Meidän kanssamme asioidessa ei ikinä tarvitse pelätä yllätyskuluja.

Testatut tulisijat laatutakuulla

Rakentamisen ympärillä olevat säädökset ovat jatkuvassa murroksessa ja muuttuvat koko ajan. Näissä muutoksissa on tärkeä pysyä kärryillä, ja ottaa ne jo hyvissä ajoin huomioon. Näin säästytään myöhemmiltä yllätyksiltä. Vastaamme tuotteista myös asennuksen valmistuttua.

Kaikki Takkakeskuksen tuotteet tulevat virallisen maahantuojan kautta ja ovat laadukkaita, testattuja sekä CE-merkittyjä. Saat aina tuotteen mukana suomenkieliset selkeät käyttöohjeet. Varmistamme myös, että tulisijat ja savuhormit ovat yhteensopivia ja turvallisia sekä ovat ympäristöministeriön asetusten mukaisia.

Noudatamme tiukasti kunkin tulisijan asennusohjeita ja annamme aina takuun työllemme. Kaikki tuotteemme ovat myös ympäristöystävällisiä ja palavat puhtaasti. Lisäksi tulisijamme täyttävät tulossa olevat EU-määräykset. Sinun ei tarvitse siis huolehtia tulevista muutoksista – me olemme huolehtineet niistä jo valmiiksi ennakoiden.

Mikä olisikaan parempi keino valmistaa oikein hitaasti haudutettua suussa sulavaa ruokaa kuin oma tulisija. Anna padan porista rauhassa ja rakkaudella. Herkullinen tuoksu leviää pikkuhiljaa kotiin. Nauti yhdessä perheen kanssa tai kerää ystäväporukka koolle ja tarjoa heille ikimuistoinen ruokaelämys.