Jyväskylän Takkakeskus

Tarjoamme korkealaatuiset tulisijat, ulkotulisijat ja savuhormit vaikkapa “tulitikut käteen” -periaatteella.

Tulitunnelman erikoismyymälä

Takkakeskus on lämminhenkinen tulitunnelman erikoismyymälä, joka palvelee Keski-Suomen alueella kaikissa tulisijoihin liittyvissä tarpeissa. Takkakeskuksen taustalla on yrittäjäperhe Matti, Arja ja Patrik Sirkka. Kokemusta tulisijojen parista on kertynyt jo yli 30 vuoden verran. Palveluvalttimme onkin pitkän kokemuksen tuoma vankka ammattitaito.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu kuuluu aina pakettiin

Asiakkaidemme auttaminen on meille luontaista. Mietimme aina, kuinka voisimme parhaalla mahdollisella tavalla huolehtia asiakkaamme tarpeista. On ollut mieltä lämmittävää huomata, kuinka asiakkaista onkin tullut tuttavia, jotka saattavat tulla vain pyörähtämään myymälässämme kertomassa kuulumisiaan.

Hyvä asiakassuhde perustuu mielestämme luottamukseen ja avoimuuteen. Kerromme aina ennen ostopäätöstä kaiken oleellisen ja tarpeellisen tiedon. Jos tulisijaan liittyen nousee kysymyksiä tai tulee ongelmia, olemme tavoitettavissa ja valmiina auttamaan. Huolehdimme lämmöllä asiakkaistamme myös asennuksen jälkeen. Meidän asiakkaanamme et jää pähkäilemään tulisija-asian kanssa yksin.

Me huolehdimme tarkoin siitä, millainen sydän kodillesi tulee. Kun panostat kerralla laatuun, saat pitkäikäisen kotia ja mieltä lämmittävän tulisijan.

Vankkaa ammattitaitoa jo vuodesta 1994

Matti perehtyi tulisijojen myyntiin ollessaan töissä rautakaupassa. Tuolloin vuolukivitulisijojen suosio oli kovassa nousussa ja ala kiehtoi kovasti nuorta Mattia. Oman takkayrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi 1994. Hän piti ajatusta melko hurjana tuolloin Äänekoskella, mutta päätyi kuitenkin kokeilemaan siipiään – syntyi Uunikeskus.

Alussa Matti toimi yksin ja myös asensi itse kaikki myymänsä tulisijat. Kun yritystoiminta laajeni ja siirtyi kokonaan Äänekoskelta Jyväskylään, hyppäsi yritykseen mukaan Arja, joka työskenteli tuolloin matkailualalla. Hän perehtyi tulisijojen saloihin ja oli aktiivisesti mukana myyntitoiminnassa. Kaikki palaset loksahtivat pikkuhiljaa paikoilleen, ja sille tielle jäätiin. Uunikeskuksen aputoiminimi vaihtui, ja niin tästä sympaattisesta perheyrityksestä tuli Takkakeskus.

Nyt vastuuta siirretään nuoremmalle sukupolvelle. Patrik Sirkka on ollut toiminnassa mukana jo useamman vuoden ajan.