Kiukaat

Takkakeskuksen valikoimista löytyvät tunnelmalliset puukiukaat ja huippumodernit sähkökiukaat ohjauskeskuksella tai manuaalisella säädöllä. Löydät meiltä myös Tulikiven tyylikkäät sisustuskivet ja kivitasot.

Modernit sähkökiukaat kaikilla mukavuuksilla

Sähkökiuasmallistostamme löytyy täydellinen kiuas moneen tarpeeseen ja monen kokoiseen saunaan. Valikoimamme kattaa suuret ja näyttävät mallit sekä näppärät kiukaat pieneen saunaan. Kiukaan kuori voi olla kivinen, keraaminen tai valukuorinen. Löydät meiltä lisäksi aidot sauvusaunan kiukaat, jotka tarjoavat unohtumattomat löylyt.

Tulikiven mallistossa on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Nämä innovatiiviset kiukaat ovat niin käytännön ihmisen kuin sisustajan mieleen. Saunan merkitys onkin kasvanut omakotitaloissa erityisen paljon vuosien saatossa. Moni asiakkaamme kaipaa helppoa, tehokasta, käytännöllistä ja tyylikästä ratkaisua. Ja niitähän meiltä löytyy.

Tutustu mallistoon

Lauteisiin upotettu kiuas on näyttävä valinta

Upotettavien kiukaiden suosio on ollut jatkuvassa nousussa. Mikäli saunassa lauteet menevät seiniä pitkin ja kiuas halutaan keskelle tilaa, on integroitava upotettu kiuas tyylikäs valinta. Kiukaan suojaetäisyys vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Esimerkiksi Tulikivellä vaadittavat suojaetäisyydet ovat hyvin pieniä – näin saadaan mielikuva siitä, kuin kiuas nousisi lauteiden sisältä.

Kiuas kosketusnäytöllä – kun haluat keskittyä vain olennaiseen

Haluatko tehdä saunan lämmityksen mahdollisimman helpoksi ja vapauttaa aikaa muille askareille? Löydät Takkakeskukselta perinteiset manuaalisäätöiset kiukaat, mutta myös huippumodernit kiukaat ohjauskeskuksella. Kosketusnäytöllisen kiukaan ohjauskeskuksen voi sijoittaa esimerkiksi pukutiloihin. Pääset säätämään näytöstä helposti saunan valoja ja kiukaan lämpötilaa sekä ajastamaan saunan lämmityksen. Näet nopeasti kuinka lämmintä saunassa on ja kuinka lämmin kiuas on. Nämä sähkökiukaat ovat lisäksi erittäin taloudellisia. Saunan voi laittaa ensin lämpiämään täydellä teholla. Kun sauna on saavuttanut asetetun lämpötilan, rupeaa kiuas kierrättämään vastusta eikä käytäkään enää täyttä tehoa.

kiukaat ja sisustuskivet

Laadukkaat puukiukaat perinteitä arvostavalle

Aito perinteinen puukiuas on oikea saunatunnelman luoja. Monelle itse saunan lämmitys on jo osa elämystä. Roihuavat puut luovat tilaan ihanan tuoksun ja löylyt ovat pehmeän hellivät. Voit valita kiukaan isolla lasiluukulla, niin pääset ihastelemaan tulista taideteosta saunoessasi. Puukiuas vesisäiliöllä taas lämmittää samalla kätevästi pesuvedet. Takkakiuas on kätevä vaihtoehto, jos haluat hyödyntää saman tulisijan takkahuoneessa ja saunassa – luukku jää takkahuoneen puolelle ja kiuas saunan puolelle.

Vuolukivikiuas yhdistää kiukaaseen varaavuutta

Oletko jo tutustunut Tulikiven vuolukivikiuasmallistoon? Näin saadaan yhdistettyä kiukaan normaaliominaisuuksiin varaavuutta. Tämä mahdollistaa entistäkin pehmeämmät löylyt ja sauna pysyy lämmityksen jälkeen pidempään lämpimänä, eli käyttö ei vaadi niin paljoa puuta.

Vesi sihahtaa ja höyrystyy tulikuumilla kivillä. Arjen kiireet unohtuvat, kun lämpö hellii kehoa ja mieltä. Saunan ikkunasta siintää kirkas mökkijärvi. Sinne on ihana pulahtaa kunnon löylyjen jälkeen.

Uutta ilmettä Tulikiven sisustuskivillä ja kivitasoilla

Löydät meiltä myös Tulikiven sisustuskivet ja kivitasot, jotka sopivat erinomaisesti muun muassa kylpyhuoneeseen ja saunassa kiukaan taustoihin. Tasoja löytyy graniitista, marmorista ja komposiitistä. Lattiaan tai seinään sopii vaikkapa vuolukivi muodikkaalla kalanruoto tai hexagon kuviolla.

Näitä kiviä voi hyödyntää monipuolisesti muussakin sisustuksessa. Niitä voi käyttää takoissa, jos toiveena on saada tyylikästä tasoa tai näyttävää kipinäsuojaa. Kivitasot toimivat hyvin myös keittiössä. Valmistamme kivitasot mittojen mukaan ja toiveidesi pohjalta.