Jyväskylän Takkakeskus – Tulisijojen asiantuntija

Laadukkaat varaavat tulisijat

Kun etsit laadukkaita tulisijatuotteita ja ammattilaisen asiantuntemusta, on tärkeää valita luotettava ja kokenut toimija. Meillä Jyväskylän Takkakeskuksessa on yli 30 vuoden kokemus alalta, ja tarjoamme markkinoiden parhaat tulisijatuotteet sekä aina lämpimän asiakaspalvelun ja asiantuntemuksen käyttöösi. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan tulisijoihin ja savuhormeihin liittyen, olipa kyseessä sitten uusi omakotitalo tai vanha mökki. Meiltä saat kaiken saman katon alta.

Laadukkaat tulisijat eivät ainoastaan paranna kodin viihtyisyyttä, vaan ne myös lisäävät energiatehokkuutta. Meidän tuotteemme on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä, joten voit olla varma, että investointisi on kannattava. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme Jyväskylän Tourulassa sijaitsevassa kivijalkakaupassamme.

Monipuolinen valikoima

Meiltä löydät muun muassa kiertoilmatakat, kamiinat, puuliedet, varaavat takat ja leivinuunit, kiukaat ja muut tulisijatuotteet. Kaikki tuotteemme ovat huolella valittuja ja täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset sekä Euroopan tiukimmat stantardit.

Monipuolinen valikoimamme takaa, että löydät juuri sinulle sopivan tulisijan. Olipa kyseessä sitten moderni kiertoilmatakka tai perinteinen kamiina, meillä on ratkaisu jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja löydä oma suosikkisi.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat parasta mahdollista palvelua. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa tarvitsemansa avun ja neuvot.

Asiakaspalvelumme ei pääty siihen, kun olet ostanut tuotteet. Tarjoamme myös asennus- ja huoltopalveluita, jotta voit olla varma, että tulisijasi toimii moitteettomasti. Olemme aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Helppo sijainti ja näyttelytila

Jyväskylän Tourulassa sijaitseva kivijalkakauppaamme on helppo tulla käymään. Näyttelytilassamme voit tutustua laajaan valikoimaamme ja nähdä tuotteet omin silmin. Tämä auttaa sinua tekemään paremman päätöksen ja valitsemaan juuri sinulle sopivan tulisijaratkaisun.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat tutustua tuotteisiimme rauhassa ja saada tarvittavat tiedot ja neuvot. Näyttelytilassamme voit myös keskustella asiantuntijoidemme kanssa. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään oma tulisijasuosikkisi!