Takan hankinta ja vaihtaminen on helppoa!

By | Uutisia


Asiakkaiden toiveesta jatkamme takan ilmaista purkukampanjaa toukokuun loppuun saakka. Vielä ehdit vaihtaa vanhan takkasi uuteen ennen seuraavan lämmityskauden alkua!

Teemme vanhan purut sekä uusien asennukset nopeasti ja ammattitaidolla. Meiltä löydät sopivan takan niin kotiin kuin mökillekin. Poikkea studiolle ja kysy lämmin tarjous suosikkitakastasi!

Pielinen-mallisto
Henka, Jokka, Kammi ja Lamu >

Varaavat vuolukiviset
Takat >
Takkaleivinuunit >
Hellat ja liedet >

Varaavat keraamiset
Takat >
Takkaleivinuunit >

*Takan vaihtajan purkuetu voimassa 31.5. saakka yli 3000 € arvoisiin tulisijaostoihin. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ilmainen purku kattaa maksimissaan 2 m3 kokoisen takan. Suurempien takkojen osalta katsotaan lisähinta tapauskohtaisesti.

Keraamiset Tulikivi-tulisijat V4 ja V5 laattapinnalla

By | Uutisia

Selkeä, viimeistelty kokonaisuus – juuri sinun makusi mukaan.

Pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Vaihtoehtoja löytyy niin suoralle seinälle, tilanjakajaksi kuin huoneen kulmaankin. Hanki nyt luonteeltaan lämmin ja turvallinen keraaminen tulisija suurella V4 vaakalaatalla tai V5 saumattomalla -400€ ovh:sta. Poikkea studiolle ja kysy lämmin tarjous suosikkitakastasi!

Kampanja voimassa 31.5. saakka. Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin ja tarjouksiin.

Tervetuloa Rakennusmessuille Jyväskylän Paviljonkiin 8.-10.3.2019

By | Uncategorized

Tule lämmittelemään takkatulen lämpöön Rakennusmessuilla osastolle B-130

Paikan päällä asiantuntijamme vinkit tulisijojen, kiukaiden ja sisustuskivien hankintaan. Osastolla on saatavilla myös kaikki ajankohtaiset tarjouksemme. Tule kuulemaan lisää ja katsastamaan uutuudet!

Messut avoinna:
Pe    8.3.2019 klo 10-17
La    9.3.2019 klo 10-17
Su  10.3.2019 klo 10-16

Tervetuloa! Nähdään messuilla!

Jyväskylän Rakennusmessujen kotisivuille tästä >>

Takkatarjoukset parhaimmillaan!

By | Uncategorized

Oletko rakentamassa tai remontoimassa – nyt tulisijatarjoukset parhaimmillaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, halusitpa sitten tunnelmaa, leipomismahdollisuutta tai vaikkapa lämmittää käyttöveden tulisijallasi. Saat meiltä myös savuhormin ja asennuspalvelun tulitikut käteen periaatteella.

Tervetuloa tutustumaan Keski-Suomen laajimpaan valikoimaan tai pyydä kotikäynti.